NAJAM
PGS je firma koja prati trend poslovanja i potrebe svojih kupaca i saradnika. 
S tim u vezi, nudi jednu od najboljih solucija za realizaciju kratkoročnih ili dugoročnih poslovnih ugovora svojih kupaca. Najam strojeva je itekako dobro rješenje za sve koji žele brzu i efikasnu realizaciju svog poslovnog ugovora, a imaju financijsko ograničenje u datum trenutku. Uz dobar ugovor sa najmodavcem, svaki klijent može biti zadovoljan. Brzo i efikasno rješenje na obostrano zadovoljstvo i uspješno poslovanje. 

Jedna od boljih strana koju nudi najam strojeva jeste ta da kupac može izabrani stroj dodatno proučiti, uočiti kvalitete (ili nedostatke) istog. Kupac u svakom momentu može produžiti ili, u krajnjem slučaju, raskinuti Ugovor sklopljen sa najmodavcem. Ukoliko kupac bude zadovoljan iznajmljenim strojem te se javi želja za kupovinom istog, to može uraditi u svakom momentu uz pogodnost umanjene ukupne vrijednosti stroja za razliku već uplaćenih sredstava najma za protekli period korištenja stroja. 

Naša misija je da Vaše poslove učinimo lakšim. Pratimo Vas i Vaše potrebe. Tu smo kako bi ostvarenje svakog ugovora teklo bez problema i sa zadovoljstvom.